Burada ortam harika

Eskişehir Basket’in yeni transferi Jeff Ayres Antalya kampı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Ayres, “Zor bir sezon bizi bekliyor. Fakat iyi çalışıyoruz. Eskişehir Basket’te ortam harika. Başarılı olacağız” dedi.

Burada ortam harika
30 Ağustos 2017 Çarşamba 13:31

Amerika’da Portland, İndiana Pacers, San Antonio Spurs ve Los Angeles Clippers’ta forma giyen Avrupa’da ise CSKA Moskova’da oynayan Jeff Ayres, 2017-18 sezonunda Eskişehir Basket’in başarısı için ter dökecek. 30 yaşındaki uzun forvet Antalya kampı sonrası açıklamalarda bulundu. Yeni takımında mutlu olduğunu belirten Ayres, kendisine çok sıcak yaklaşıldığını ve buradaki ortamı çok sevdiğini belirtti.

“Her şey daha iyi olacak”

Antalya kampının zorlu ama çok verimli geçtiğine parantez açan Ayres, “Burada sekiz gün boyunca yorulduğumuzu belirtebilirim. Ama bize çok şey kattığını da atlamamak lazım. Takım birbiriyle kaynaşma ortamı buldu. Antrenman sonraları masa tenisi, su futbolu ve golf gibi etkinliklerde bir araya geldik. Kampın yorgunluğunu burada attık. Hazırlık maçında takım olarak performansımızı gördük. İlerleyen haftalarda her şey daha iyi olacak” dedi.

“İlk maçı merakla bekliyorum”

Takımda kendisiyle birlikte beş Amerikalının olduğunu belirten Ayres, “Yakın zamanda Billy Baron da aramıza katılacak. Yabancılık çekmeyeceğim bir ortam var. Başarı yolunda önümüzde hiçbir engel yok. Koçumuz Berrocal de gerçekten bu işi çok iyi biliyor. Onun taktiksel mantalitesini sahada sergilersek iyi bir grafik çizeceğimize eminiz. Taraftarımızla evimizde oynayacağımız ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.