YAKALANMAMAK İÇİN SOKAĞA GÖZCÜ DİKMİŞLER

Eskişehir'de uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, zehir tacirlerinin yakalanmamak için sokağa gözcü diktikleri ortaya çıktı.

YAKALANMAMAK İÇİN SOKAĞA GÖZCÜ DİKMİŞLER
17 Mayıs 2017 Çarşamba 16:04

Uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını yürüten Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi Narko Tim ekipleri, önceden belirlenen iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen Güler K. (54), Ayfer S. (39), Ö.D. (37) ile bu şüphelilerden uyuşturucu temin ettikleri iddia edilen 9 kişi yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan arama ve kontrollerde, bahçedeki otların arasına gizlenmiş 274 gram bonzai ele geçirildi. Şüphelilerden Ö.D. emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Ayrıca uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınanların, polis baskınından kurtulmak için evlerinin bulunduğu cadde ve sokaklara gözcü yerleştirdikleri ortaya çıktı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.