Müge Anlı, Sivrihisar’da öldürülen gencin katilini arıyor

Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi İstiklalbağı Mahallesi'nde yaklaşık 3,5 ay önce sokak ortasında öldürülen Mehmet Topaloğlu'nun katili halen bulunamadı.

Müge Anlı, Sivrihisar’da öldürülen gencin katilini arıyor
18 Ekim 2022 Salı 14:54

Eskişehir’in Sivrihisar İlçesi İstiklalbağı Mahallesi’nde geçtiğimiz temmuz ayında sokak ortasında beş kurşunla öldürülen 22 yaşındaki Mehmet Topaloğlu’nun katil zanlısını bulmak isteyen ailesi, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.  Bunun üzerine Sivrihisar’da cinayetin işlendiği köye giden Müge Anlı ekibi, Mehmet Topaloğlu cinayetinin görgü tanıklarıyla konuştu. Müge Anlı, cinayete kurban giden gencin aile üyelerini ve cinayet şüphelilerini geçen haftadan bu yana stüdyoda konuk ediyor.   

Mehmet Topaloğlu cinayetinde ailenin şüphelendiği isimlerden Ahmet Çetin, katilin kar maskeli olduğunu öne sürerken, Müge Anlı "Kar maskeli katil" iddialarına inanmadığını söyledi.

Olay günü yaşananları anlatan Ahmet Çetin, "Olay günü ben evimin oradan arabamı almaya doğru ağıla doğru gidiyordum. Mehmet'in olayında siyah kapı ile beton direk arasında ben o hizadayken şahıs bahçe duvarının dibinden ateş ederek atladı. Hiç durmadan ateş etti. Yaklaşık 150 metre dere yatağına doğru kovaladım. 70-80 kilo aralarında 1,70-1,80 boyları arasında kar maskeliydi” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.