Karapınar, Erenköy, ve Huzur için canlı yayın teklifi

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar Belediye Başkanı Kazım Kurt'u canlı yayına davet etti.

Karapınar, Erenköy, ve Huzur için canlı yayın teklifi
18 Ekim 2022 Salı 15:00

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar geçtiğimiz günlerde çıkmış olduğu bir televizyon programında Odunpazarı İlçesi'nde artık kangren haline dönüşen Karapınar 2. Etap Gecekondu Önleme Bölgesi projesi ve Erenköy ile Huzur Mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili yetkinin Kazım Kurt'ta olduğunu, kendisinin engellendiği yönündeki iddialarının ise tamamen asılsız olduğunu vurgulayarak bu konuları karşılıklı olarak canlı yayında görüşmek üzere çağrıda bulundu.  Acar, açıklamasında şunları kaydetti:

“Biz dün olduğu gibi bugün de bu sorunun çözülmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu konuyu açıklığa kavuşturmak için karşılıklı olarak görüşmeye de hazırız. Kazım Kurt'a buradan tekrar sesleniyorum. Hazırsa davetimize icabet eder. Daha önce yapmış olduğum karşılıklı olarak canlı yayına çıkma davetini yineliyorum.”

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.