KADER'İ SUSTURMAK İSTERKEN ÖLDÜRMÜŞ

Eskişehir’de boğularak öldürülen 17 yaşındaki Kader Kaya’nın katil zanlısı olarak yargılanan Metin Y., bugün görülen duruşmada yaptığı yazılı savunmada, "Yüzüme tükürüp ardından erkekliğime laf edince susturmak istedim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

KADER'İ SUSTURMAK İSTERKEN ÖLDÜRMÜŞ
16 Kasım 2017 Perşembe 15:26

3. Ağır Ceza Mahkemesin'nde görülen duruşmada sanık Metin Y. ve avukatlar hazır bulundu. Sanık Metin Y.'nin mahkeme heyetine verdiği yazılı savunmada, yüzüne tükürüp erkekliğine laf etmesi sebebiyle Kader Kaya'yı susturmak istediğini aktararak, "Ben öldürmek istemedim, ama bana hakaret etti. Yüzüme tükürüp erkekliğim hakkında laf edince dayanamayıp kendisini susturmak istedim. Bayıldığını düşünerek de olay yerinden ayrıldım. Böyle bir olay yaşandığı için çok üzgün ve pişmanım. Ben iki çocuk sahibiyim. Ailesinden çok özür diliyorum. Ailem ve çocuklarım mağdur durumdadır. Çok pişmanım" ifadelerinin kullanıldığı öğrenildi.
Mahkeme heyeti tutuklu sanık Metin Y.'nin tutukluluk halinin devamına karar verirken, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 11 Ocak 2017 tarihine erteledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.