İLDİZ İNANCINDAN TAVİZ VERMİYOR

Kulübün büyük bir sıkıntı içinde olduğunu belirten tecrübeli teknik adam “futbolcularımızın bu sıkıntılardan etkilenmemesi için çalışıyoruz” dedi.

İLDİZ İNANCINDAN TAVİZ VERMİYOR
16 Kasım 2017 Perşembe 16:08

Anadolu Efsanesi'nde Teknik Direktör Yücel İldiz açıklamalarda bulundu. İyi bir mücadele vermek için Balıkesir'e gideceklerini belirten İldiz, "İçeride oynadığımız maçın skoru ile oyun doğru orantılı değildi. Ama futbolda böyle şeyler var. Bu nedenle tabi ki puan silinmesiyle beraber Eskişehirspor'un şu an içinde bulunduğu durumdan dolayı hakikaten sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bütün bunlardan etkilenmeden oyuncu arkadaşlarımız ile elimizden geldiği kadar en iyi şekilde çalışmaya çalışıyoruz. Balıkesir deplasmanı zor bir deplasman. Bu sezon sahalarında kayıpları yok. İki beraberlikleri var ama kaybetmemişler. Ancak biz de iyi takımız. Eskişehirspor'un bu sıkıntılı günlerinde deplasman da olsa, içeride de olsa her maçı puan ve puanlarla kapatmak zorundayız. Açıkçası Balıkesir'e o umutla gidiyoruz. İyi bir mücadele vereceğimizin inancı içerisindeyim. İnşallah kazanan taraf biz oluruz ama hiç kolay bir maç oynamayacağımız da bir gerçek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.