CİNSEL SALDIRIYA 24 YIL

Eskişehir'de zihinsel engelli erkeğe yönelik cinsel saldırıya 24 yıl hapis cezası verildi. Engelli erkeğe yönelik cinsel saldırı iddiası ile yargılanan Okan Ç. 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

CİNSEL SALDIRIYA 24 YIL
19 Mayıs 2017 Cuma 10:39

İstikbal Gazetesi'nde yer alan habere göre olay, 2016 yılının temmuz ayında yaşandı. İddialara göre Okan Ç, yolda karşılaştığı yüzde 80 özürlü olan İsmet E. D. isimli engelli genci evine götürdü. Tanımadığı engelli vatandaşa Hayriye mahallesinde bulunan evinde yiyecek ve içecek ikram eden Okan Ç., bir süre sonra tehditlere başladı.

Engelli bireyi öldürmekle tehdit eden Okan Ç., cinsel saldırı gerçekleştirdi. Engelli gencin durumu babasına anlatması üzerine polis ekipleri Okan Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde nitelikli cinsel saldırı, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve hakaret suçlarından tutuklu olarak yargılanan Okan Ç. hakkında dava açıldı.

Mahkemede suçlamaları kabul etmeyen Okan Ç., mahkeme heyetinden beraat istedi. Mahkeme heyeti ise Okan Ç'yi suçlu buldu.

Okan Ç., cinsel saldırı suçundan 18 yıl, cinsel saldırı amacıyla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan ise 6 yıl olmak üzere toplam 24 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.