Bylock'çu 17 eski emniyet mensubu gözaltına alındı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sabah saatlerinde yapılan eş zamanlı operasyonla Bylock kullandığı tespit edilen eski 17 emniyet mensubu gözaltına alındı.

Bylock'çu 17 eski emniyet mensubu gözaltına alındı
02 Mart 2017 Perşembe 12:24

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY terör örgütünün Eskişehir İl Emniyet teşkilatı içerisinde yapılanması ile ilgili yapılan çalışmalarda, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan FETÖ/PDY terör örgütüne üye olan, ayrıca örgütün kripto haberleşme sistemi Bylock kullandıkları tespit edilen ve içerisinde 2'nci ve 4'üncü sınıf emniyet müdürü, emniyet amiri, komiser, komiser yardımcısı, başpolis memuru ve polis memurlarının bulunduğu 17 kişi sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı.
KHK'larla daha önceden ihraç edilen emniyet mensuplarının sorgusunun devam ettiği bildirildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.