“ZAMANINDA TALEP ETTİK BİZE VERMEDİLER”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca’nın ‘hat boyu üzerindeki dinlenme ve yürüyüş alanının bakımının belediye tarafından kasıtlı olarak yapılmadığı’ ile ilgili iddialarına yanıt verdi.

“ZAMANINDA TALEP ETTİK BİZE VERMEDİLER”
02 Mart 2017 Perşembe 13:03

Esgündem26’dan Gözde Çelik’e konuşan Ataç,  iddiaları yalanladı. Ataç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Burası tamamen Devlet Demiryollarının yaptığı bir alan. Bir imal edilirken buranın bakımın da düşünülmesi lazım. Zamanında bakımını yapmak için talepte bulunduk ama demiryolları bize vermedi. Buranın bakımını ‘biz kendimiz yapacağız’ dediler. Temizlikler ihalelerle olur. Tamamen teknik bir konudur. Biz bu kadar büyük bir alanın temizliğini yapmamız için ya iş artışı yapmamız lazım ya da yeni bir ihale. Devlet Demiryolları ile görüştüğümde buranın ihalesinin yapıldığı lakin bir türlü açıklanmadığı dile getirildi. Bizimde böyle bir yere temizlik yapmamız mümkün değil. Bir şeyi yapmak önemli değil, onun bakımını yapmak ve devamını getirmek önemlidir. Yapılan imalatlar zaten yanlış, cam yapmaları uygun değil. Kırılacak malzemeler bölgeye uygun değil. Yapılan açıklamalar tamamen belediyenin adını karalamaya yöneliktir. İddiaları kesinlikle kabul etmiyorum.”
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.