4 yıl önce işlenen cinayetin katil zanlısı tutuklandı

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde 4 yıl önce bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı saldırının zanlısı tutuklandı.

4 yıl önce işlenen cinayetin katil zanlısı tutuklandı
15 Şubat 2018 Perşembe 16:52

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, firari Paşa Ç'nin yakalanması için ilçe merkezinde 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan Paşa Ç emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bankalar Caddesi'ndeki iş yerlerini kapatıp evlerine giden Turan (28) ve kardeşi Tayfur Yenigün'ün (19) içinde bulunduğu kamyonet, 8 Ekim 2014'te aralarında "kız isteme" meselesi yüzünden husumet bulunan Paşa Ç. ve Tuncer Ç. tarafından durdurulmuştu. Çıkan kavgada, Paşa Ç'nin silahını ateşlemesi sonucu İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Tayfur Yenigün olay yerinde hayatını kaybetmiş, Turan Yenigün ise ağır yaralanmıştı.

Saldırıya karıştığı belirlenen Tuncer Ç, kırsal İsmetpaşa Mahallesi'nde 22 Ocak 2017'de yakalanarak tutuklanmıştı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.