3 ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMARA 10 YIL 6 AY HAPİS

Eskişehir’de sokakta kedi ile oynayan 3 çocuğa kedilere süt vermesi bahanesiyle eve götürdükten sonra cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen sanık 10 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.

3 ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMARA 10 YIL 6 AY HAPİS
06 Temmuz 2017 Perşembe 14:06


Emek Mahallesi'nde geçtiğimiz 10 Eylül'de meydana gelen olayda, 7 yaşındaki erkek çocuk K.D. ile 8 yaşındaki E.A. ve aynı yaştaki İ.K. isimli kız çocukları, sokakta kedilerle oynarken yanlarına gelen Fuat F. tarafından kedi için kendilerine süt vereceği bahanesiyle eve götürüldü. İddialara göre, Fuat F. burada çocuklara cinsel istismarda bulundu. Bunun üzerine çocuklar evden kaçarak ailelerine haber verdi. Aileler de durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldıktan sonra adliyeye sevk etti. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şüphelinin hakkında 'Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı ve cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından açılan dava sonrasında yargılanmasına Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Mahkeme heyeti görülen son duruşmada sanığı 10 yıl 6 ay hapse mahkum etti.

Etiketler; #cinsel istismar
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.