HER SORUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VARDIR

Kongreye saatler kala tüm gözlerin çevrildiği AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü önemli açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor’un sahipsiz kalacağı gibi bir durumun mümkün olmadığını belirten Ünlü yönetim çıkmaz ise ne olacak sorusunu ise “Her sorunun bir çözümü vardır. Bir şekilde işler yoluna konur” dedi.

HER SORUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VARDIR
06 Temmuz 2017 Perşembe 14:10

 
Eskişehirspor’un tarihi kongresine saatler kala esgündem26’ya açıklamalarda bulunan Ünlü, “Bize para verin” yönetelim mantığı Eskişehirspor’un bu sürecinde işleri kolaylaştıracak bir yaklaşım değil. Hele ki, 35 40 milyon ile ağızlar açılırsa elbette insanlar Eskişehirspor’a yaklaşmaya korkar. Ben bu sürecin nasıl götürülmesi gerektiği konusunda daha önceden açıklamalarda bulundum. Belediyeler, Ticari kuruluşlar üzerlerine düşeni yapsınlar, kalan eksikleri biz kapatacağız. Her hangi bir rakam ifade etmediğimizi söyleyenler var. Ben bu noktada üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızı belirtmek istiyorum. Ben Eskişehirliyim Eskişehirsporluyum elimden geleni ardına bırakmam. Kimse aklına Eskişehirspor’un kapanacağını fala getirmesin. Bir şekilde çözüm bulunur” dedi. Taraftarların kendisini başkan olmaya davet ettiğinin hatırlatılması üzerine Ünlü, “Ben AK Parti İl Başkanıyım böyle bir durum söz konusu olamaz. Ancak Eskişehirspor Yönetimsiz kalmaz her türlü sorun karşısında yeni çözümler üretilir” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.