VURAL, “ESKİŞEHİRSPOR EFSANESİ FUTBOL DÜNYASININ OLMAZSA OLMAZIDIR”

Eskişehirspor’un mevcut mali tablo ile düşmesinin geri dönülmez bir yol olacağını belirten Vural, “Eskişehirspor futbol dünyasının olmazsa olmazıdır. El birliği ile Eskişehirspor’u bu ligde tutacağız” diye konuştu.

VURAL, “ESKİŞEHİRSPOR EFSANESİ FUTBOL DÜNYASININ OLMAZSA OLMAZIDIR”
11 Nisan 2018 Çarşamba 12:27

Sana ihtiyacımız var dediler geldik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Eskişehirspor’a geliş hikayesini anlattı. Eskişehirspor gibi bir camianın futbol dünyasından kopma gibi bir lüksü olmadığını belirten Vural, “Eskişehirspor Türk futbolunun efsanesidir. Başkan Halil Ünal beni arayıp sana ihtiyacımız var deyince  buraya gelmekten başka bir şansım yoktu. Bazıları ekonomik nemalardan dolayı buraya geldiğimi ima ediyor. Ama ben başkan ile para tura işlerini hiç konuşmadım. Eskişehirspor futbol dünyasında kalması gereken bir takım bu nedenle buradayım. Buna inanmazsam zaten burada olmazdım” dedi.

Samsunspor maçını kazanırsak tamamdır

Eskişehirspor’un ligde kalacağına büyük inanç taşıdığını belirten Yılmaz Vural, “Samsunspor ile oynayacağımız maçı kazanmamız halinde ligde kalacağımızı düşünüyorum. Ancak futbol sahada oynanıyor. Kazanamasak da bu iş bitmiştir diye bir şey yok. Ortada 12 puan var. Bizim amacımız bu puanların tamamını almak.” dedi.

Taraftardan ricam var

Vural, “Taraftan ricam var. Bakın biletler çıkar çıkmaz 17 saniyede tükendi. Böyle bir taraftar ile her maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum. Bütün futbolcuları kucaklasınlar. Futbolcu kardeşlerimiz gayet samimi bir şekilde mücadele ediyor. Hasan Hüseyin ile taraftarlar arasında geçtiğimiz maç bir tartışma yaşanmış. Hasan bu tartışmadan dolayı çok üzgün. Bir daha böyle bir diyaloga girmeyecek” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.