ESKİŞEHİRSPOR GALİBİYET HASRETİNE SON VERDİ

En son galibiyetini 29 Nisan’da oynanan 31. Hafta karşılaşmasında Afyon karşısında 3-1’lik skorla alan Eskişehirspor tam 146 gün sonra galibiyeti hatırladı

ESKİŞEHİRSPOR GALİBİYET HASRETİNE SON VERDİ
23 Eylül 2019 Pazartesi 10:34

En son galibiyetini 29 Nisan’da oynanan 31. Hafta karşılaşmasında Afyon karşısında 3-1’lik skorla alan Eskişehirspor tam 146 gün sonra galibiyeti hatırladı. Sezona büyük sıkıntılar ile başlayan ve kaos havasından bir türlü kurtulamayan Kırmızı Şimşeklere bu galibiyet ilaç gibi gelecek. 2 gün önce yönetimin kongre kararı aldığı siyah-kırmızılı takım soru işaretleri ile çıktığı maçta yeni teknik direktörü Coşkun Demirbakan ile kötü gidişata dur diyerek zorlu fikstür öncesi moral buldu. Maç için söylenecek tek söz ise Eskişehirspor 3-0 kazansa da tarihi bir farkı kaçırdı. Buna rağmen alınan galibiyetin ardından karşılaşma sonrası taraftar futbolcu bütünleşmesi bir hasretin sona ermesi gibiydi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.