BÜYÜKERŞEN BÜYÜKŞEHİR YASASI KOMİSYONUNDA YER ALACAK

Hürriyet yazarı Selvi, büyükşehir yasası ile ilgili bir komisyon kurulacağını ve komisyonda CHP'den Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Yılmaz Büyükerşen'in yer alacağını aktardı

BÜYÜKERŞEN BÜYÜKŞEHİR YASASI KOMİSYONUNDA YER ALACAK
23 Eylül 2019 Pazartesi 10:46

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün, 29 büyükşehir belediye başkanı ile Saray'da bir araya gelmesini yazdı. "Erdoğan ile İmamoğlu arasında hangi diyalog yaşandı?" başlıklı yazısında Selvi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının sonunda Büyükşehir Yasası ile ilgili çalışmaları yürütmek üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bir komisyon kurulacağını açıklamış" ifadelerini kulandı. Selvi kurulacak komisyonda ise CHP’den Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Yılmaz Büyükerşen'in yer alacağını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldığı canlı yayında değişecek olan yerel yönetimler yasası için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i de davet edeceğini ve bu önemli yasada tecrübelerinden faydalanacağını açıkladı. Yavaş, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, yerel seçimlerden sonra da deneyimlerini CHPli belediye başkanlarına aktarmış ve Belediye Meclisinde azınlık olmanın zorluklarını ve oluşabilecek engellemeleri nasıl aşacaklarını anlatmıştı. Deneyimlerini CHPli belediye başkanları ile sık sık paylaşan Büyükerşen bu kez deneyimlerini daha büyük bir projede paylaşmış olacak" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.