AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı, TÜLOMSAŞ Düğün Salonu bahçesinde düzenlenen geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
13 Ağustos 2019 Salı 16:13

HABER: GÖKHAN KOÇAL 

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı, TÜLOMSAŞ Düğün Salonu bahçesinde düzenlenen geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi. Yoğun katılım ile gerçekleşen etkinlikte, AK Parti  Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışan, belediye başkanları ve ilçe başkanları  hazır bulundu. Avcı, Günay ve Çalışkan katılımcılar ile tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutladı.Şehitler için yapılan saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programda, açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan yaptı.

KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Başkan Çalışkan kongre sürecine girdiklerini ifade ederek, “Önümüzdeki dönemde başta ilçelerimizde başlamak üzere yeni kongre süreçlerimiz yaşanacaktır. Dolayısıyla önümüzdeki bir yılı kongre süreçleriyle, teşkilatlarımızın yenilenmesi tekrar aynı istikamette gönül birliği yapmak adına birlikte çalışmak için güçlendirmeye devam edeceğiz. Başta ilçelerimiz, sonra il kongremiz ve gelecek yıl büyük kongremizi AK davayı daha güçlü kılacağız” dedi.

KENDİ ÇIKARLARIMIZ İÇİN SİYASİ GÜCÜMÜZÜ KULLANMAYALIM

Daha sonra söz alan AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, “Kendi çıkarlarımız için siyasi gücümüzü kullanmayalım” diyerek, “İster siyasetçi olalım ister çiftçi; ister amir olalım ister memur; ister tüccar olalım ister sanayici; ister zengin olalım ister dar gelirli; bunların hiçbiri hayatta birbirimize, ülkemize ve Allah’a karşı sorumluluklarımızı değiştirmez. Bu imkanlar ve güç bize onları israf etmek veya amacı dışında kullanım hakkı, başkaları üzerinde baskı oluşturma veya onları ezme hakkı vermiyor. Tam tersi imkânlarımız artıkça sorumluluklarımız ve vebalimiz daha da büyüyor. İşte bu çok özel bayram günleri aslında hepimizin, kendisiyle yüzleştiği bu sorumlulukları tarttığı günlerdir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki insan herkesi kandırdığını düşündüğü günde bile vicdanını kandıramaz. Bayram günleri kendimizle hesaplaşma günleridir. Yalan söyleyip, başkaları hakkında dedikodıu yapıp, kul hakkı yiyip, bize verilen imkanları kötüye kullanıp sadece göstermelik olarak bayramlaşılan günler değildir. Özellikle siyasetçilere sesleniyorum. Niyet okumayı bırakıp, dedikodulara son verelim.  Yapılan güzel hizmetleri engellemeyelim. Söylem ve eylem uyumunu kaçırmayalım. Millet odaklı hizmet yapalım. Kendi çıkarlarımız için siyasi gücümüzü kullanmayalım. Siyaset rekabet demektir. Yıkıcı değil yapıcı rekabet gerekir. Gerçek siyasetçi fitneyle değil yaptığı hizmetlerle gündeme gelir.  Önce bu şehir için ne yaptım? Bu ülke için ne yaptım? Sorusuna cevap verelim” ifadelerini kullandı.

AVCI’DAN 2 MÜJDE

Son olarak söz alan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı 2 müjdeden bahsetti.

Şehir hastanesinin yapılmasının ardından boşaltılan eski devlet hastanesinin engelli vatandaşlar için gündüz bakımevi olacağını ifade eden Avcı, “Bayramlarda güzel, müjdeli şeylerden konuşmak adet olmuştur. İnşallah bizde bu bayramı yeni güzelliklerin başlangıcı olarak kutluyoruz. Özellikle Eskişehir için önümüzdeki dönemde çok güzel işler başladı.  Yapılanlar var, yapılacaklar var. Engelli vatandaşlarımızı ilgilendiren güzel haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Eski devlet hastanemiz Şehir Hastanesi yapıldıktan sonra oraya nakledildi. Dolayısıyla şimdi orada yaşam merkezi, aile sağlık merkezi ve engelli vatandaşlarımız için gündüz bakımevi yapılıyor. Burası Emine Nur Hanımefendinin özel gayretleriyle engeli çocuğu olan vatandaşlarımız gündüzleri engelli çocuklarını emanet edebilecekleri bir merkez olacak. Bu merkez ekim ayında hizmete başladığı zaman vatandaşlarımız engelli kardeşlerimizi oraya emanet edecekler. Ayrıca emeği geçen Metin Tezişçi kardeşimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İL KÜTÜPHANESİ ARALIK AYINDA AÇILACAK

İkinci müjdenin İl kütüphanesi olduğunu ve yıl sonunda kütüphanenin hizmete gireceğini belirten Avcı, “İkinci güzel haberimiz ise il halk kütüphanemiz. Biliyorsunuz uzun zamandır inşaatı devam ediyor. Bir müteahhit problemi yaşandı. Tekrar ihaleye gidildi. Bu sene sonunda aralık ayı itibariyle eskisinin 10 katı büyüklüğünde, elektronik alt yapısıyla birlikte hizmete girecek” dedi.

MİLLET BAHÇESİ BÜTÜN ENGELLEME ÇABALARINA RAĞMEN TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Milletvekili Avcı tüm engellemelere rağmen Millet Bahçesi yapımının devam ettiğini aktararak şunları söyledi:

“Millet Bahçesi bütün engelleme çabalarına rağmen tüm hızıyla devam ediyor. Orası çok kısa zamanda tamamlanacak ve Eskişehirlilerin hizmetine sunulmuş olacak. Eskişehir aynı zamanda emekli şehri. Hem çocuklarımızın hem gençlerimizin hem de emekli vatandaşlarımızın rahat vakit geçirebilecekleri tüm Türkiye’ye örnek olabilecek güzel bir millet bahçesi inşaatı devam ediyor. Dede Korkut Parkından sonra Eskişehir bir başka güzel rekreasyon alanına da kavuşmuş olacak.”

URAYSİM TÜRKİYE’YE DEĞİL TÜM TÜRKİ CUMHURİYETLERİNE HİZMET VERECEK

Avcı, “Eskişehir her zaman olduğu önümüzdeki dönemde de hizmet almaya devam edecek.  URAYSİM, kalkınma planına alındı. Dolayısıyla Eskişehir URAYSİM alanında sadece Türkiye’ye değil tüm Türki Cumhuriyetlerine hizmet verecek büyük bir tesise kavuşmuş olacak” dedi.

Son olarak diğer partililere seslenen Avcı,” Birbirimizle uğraşmak yerine el birliğiyle Eskişehir’e, vatana, millete nasıl hizmet edebiliriz onun çabası içinde olalım. Engelleme çabaları sadece engellemeye kalkanların niyetini gösterir yoksa başarılı olamadıkları bütün engelleme çabalarına rağmen eserlerle görüyoruz. Bundan sonrada göreceğiz. Şehir hastanesi,  yeni stadyum, Dede Korkut Parkı ve ilçelerimize kültür merkezleri nasıl yapıldıysa, hızlı tren nasıl geldiyse, yollarımız nasıl mükemmel hale geldiyse bu saydıklarımda yapılmaya devam edecek. Kervan yürüyecek inşallah” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.