ESKİ DEVLET HASTANESİNİN YERİNE ENGELLİ BAKIMEVİ

Partisinin bayramlaşma programında konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, şehir hastanesinin yapılmasının ardından boşaltılan eski devlet hastanesinin engelli vatandaşlar için gündüz bakımevi olacağını söyledi.

ESKİ DEVLET HASTANESİNİN YERİNE ENGELLİ BAKIMEVİ
13 Ağustos 2019 Salı 16:25

Partisinin bayramlaşma programında konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, şehir hastanesinin yapılmasının ardından boşaltılan eski devlet hastanesinin engelli vatandaşlar için gündüz bakımevi olacağını söyledi.  Avcı, “Bayramlarda güzel, müjdeli şeylerden konuşmak adet olmuştur. İnşallah bizde bu bayramı yeni güzelliklerin başlangıcı olarak kutluyoruz. Özellikle Eskişehir için önümüzdeki dönemde çok güzel işler başladı.  Yapılanlar var, yapılacaklar var. Engelli vatandaşlarımızı ilgilendiren güzel haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Eski devlet hastanemiz Şehir Hastanesi yapıldıktan sonra oraya nakledildi. Dolayısıyla şimdi orada yaşam merkezi, aile sağlık merkezi ve engelli vatandaşlarımız için gündüz bakımevi yapılıyor. Burası Emine Nur Hanımefendinin özel gayretleriyle engeli çocuğu olan vatandaşlarımız gündüzleri engelli çocuklarını emanet edebilecekleri bir merkez olacak. Bu merkez ekim ayında hizmete başladığı zaman vatandaşlarımız engelli kardeşlerimizi oraya emanet edecekler. Ayrıca emeği geçen Metin Tezişçi kardeşimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.