ŞEHİR TİYATROLARI 27 MART’TA PERDELERİNİ ÜCRETSİZ AÇIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü seyircisi ile kutluyor. “Maskeliler”, “Scapin’in Dolapları” ve “Sultan Gelin” adlı oyunlar ücretsiz olarak Eskişehirli tiyatroseverler ile buluşuyor.

ŞEHİR TİYATROLARI 27 MART’TA  PERDELERİNİ ÜCRETSİZ AÇIYOR
26 Mart 2019 Salı 12:42

Şehir Tiyatroları 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlamaları kapsamında Sultan Gelin adlı oyununu Sultandere Sahnesi’nde saat 14.00’de, “Maskeliler” adlı oyununu Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi’nde ve “Scapin’in Dolapları adlı oyununu B.B. Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro Salonu’nda saat 20.00’de izleyici ile ücretsiz olarak buluşturuyor.

Eskişehirli tiyatro severlerin Şehir Tiyatrolarını yalnız bırakmayarak tüm salonları dolduracağına inandıklarını ifade eden Şehir Tiyatroları yetkilileri, Dünya Tiyatro Günü’nde ayrıca, Şehir Tiyatroları Gençlik Sahnesi Kursiyerlerinin, geleneksel hale getirdiği “Bitmez Bu Oyunlar” adlı özel gösterisinin de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro Sahnesi’nde sahneleneceğini ifade ettiler.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.