SAKALLI’DAN İKİ YENİ KONSER

Eskişehir’i festivaller şehri yapmayı vaat eden Burhan Sakallı, Murat Boz konserinin ardından, yeni konser organizasyonlarına daha imza atıyor.

SAKALLI’DAN İKİ YENİ KONSER
26 Mart 2019 Salı 12:50

Eskişehir’i festivaller şehri yapmayı vaat eden Burhan Sakallı, Murat Boz konserinin ardından, yeni konser organizasyonlarına daha imza atıyor. 27 Mart Çarşamba günü Tuğçe Kandemir ve Bilal Sonses, 29 Mart Cuma günü ise rap konseri gerçekleştirilecek. 

TUĞÇE KANDEMİR VE BİLAL SONSES SAHNE ALACAK

27 Mart Çarşamba günü Tuğçe Kandemir ve Bilal Sonses konserlerinde, Eskişehirli gençler unutulmaz bir akşam geçirecek. Saat 20.00’de başlayacak olan konserler, hat boyunda gerçekleşecek. 

CUMA GÜNÜ RAP KONSERLERİ

29 Mart Cuma günü ise Eskişehir’de rap rüzgarı esecek. Atatürk Bulvarı Migros karşısında saat 20.00’de başlayacak olan rap konserlerinde, sevilen rapçiler Yener Çevik, Eypio, Allame ve Dj de Mert Hakan sahne alacak. Tüm konserler, Eskişehir halkına ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 

ESKİŞEHİR FESTİVALLER ŞEHRİ OLACAK

Düzenledikleri konserler hakkında konuşan Burhan Sakallı, “İlk konserimizi Murat Boz ile gerçekleştirdik. Binlerce kişinin katıldığı, çok güzel ve enerjisi yüksek bir konser oldu. Çarşamba günü de Tuğçe Kandemir ve Bilal Sonses konserlerinde, Cuma günü ise rap konserlerimizde gençlerimiz ile buluşacağız. Gençlerimiz bizden ne talep ederse onu şehrimizde hayata geçireceğiz. Eskişehir’i festivaller şehri yapacağız” diye konuştu. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.