NO 46 FESTİVALE ÇAĞIRIYOR

All Project, sıra dışı tarzları ve özgün ürünleri Barlar Sokağı NO 46’da sanatseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor. Etkinlik 18 Temmuz Cumartesi ve 19 Temmuz Pazar günü saat 12:00’de başlayacak.

NO 46 FESTİVALE ÇAĞIRIYOR
16 Temmuz 2020 Perşembe 15:03

AII Project, Eskişehir’de, birçok sanat dalından gelen ve kendilerini icra ettikleri sanat tarzıyla ortaya koymaya, anlatmaya çalışan bireylerin meydana getirdiği topluluktur. Günümüzde bulunduğumuz coğrafyada, bir geçim kaynağı olarak herhangi bir sanat dalından ziyade tüketim sektörüne hizmet eden alanların daha çok tercih edilmesinden ötürü, sanatını icra ederek hem kendini gerçekleme hedefine hem de geçinme hedefine ulaşamayan bireylerin bir araya gelerek kendilerini ifade etmeye çalıştıkları bir platformdur AII Project. Hali hazırda seramik, resim, takı tasarımı, grafik tasarım, dekor ve aksesuar tasarımı gibi alanlardan can bulan bu proje, hem yaratıcılarının eserlerini sergilemesine olanak sağlamak hem de bu eserleri ilgilileriyle buluşturmak gibi bir misyona sahip. Düzenli olarak Vural Sokak No: 46’da boy gösterecek olan ekip, sıra dışı tarzları ve özgün ürünleriyle herkesi renkli bir festivale davet ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.