İYİ Parti’li Benakay: Seçim dönemlerinde halkı kandırmaktan vazgeçin

İYİ Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından halk arasında ‘Ölüm yolu’ olarak bilinen Eskişehir- Alpu yolunda eylem düzenlendi.

İYİ Parti’li Benakay:  Seçim dönemlerinde halkı kandırmaktan vazgeçin
19 Haziran 2020 Cuma 13:29

Bu yolun bir an önce bitirilmesini isteyen partililer, “Bölge halkı bunu hükümetten amasız, fakatsız acil olarak beklemektedir” dedi.

Eskişehir- Alpu yolu üzerinde gerçekleşen basın açıklamasında konuşan İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nalan Eren Benakay, 18 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin Alpu, Beylikova ve Mihalıççıklara bu yolun yapılacağının sözünün defalarca verildiğini belirtti.

İyi Parti olarak yetkililere sorular yönelten Benakay, “Ödeneği hazır olan bu 3 km’lik kısım ne zaman tamamlanacak? Projesi hazır olan, geriye kalan 6 km’lik kısım ne zaman yapılacak? Projesi dahi çizilmeyen, geriye kalan 29 km’lik bölüm ne zaman projelendirilecek, ihale edilecek ve yol ne zaman yapılacak” diye sordu.

Benakay, “Eskişehir Alpu yolunun sadece 4 km’lik bölümünü değil 39 km’lik yolun tamamını oyalanmadan ivedilikle ihale edilmesini ve yapımının gerçekleştirilmesini istiyoruz. Her seçim döneminde samimiyetsiz vaatlerle halkı kandırma politikalarınızdan vazgeçiniz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.