Kurt: Baroların yanındayız...

Mustafa Elagöz'ün yürüyüşü öncesinde destek amaçlı basın açıklamasına katılan Kazım Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Demokrasinin, hukuk devletinin, basın ve ifade özgürlüğünün, insan haklarının savunucusu baroların yanındayız" dedi.

Kurt: Baroların yanındayız...
19 Haziran 2020 Cuma 13:39

Kurt yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  Eskişehir Barosu Başkanı Mustafa Elagöz, baro seçimleri ve Avukatlık Kanunu’nda yapılmak istenen değişikliğe tepki göstermek için Ankara’ya yürüyüş başlattı. Bu tepkiler kişisel değil, hukuk camiası ve insanlık adına gösterilen tepkilerdir. Sonuna kadar destekliyorum.

Bu yasayı yapmaya cesaret edenleri kınıyorum. Bunun arkası hukuksuz bir düzendir. Türkiye’deki insan hakları ve hukuk savunucularının bunu engelleyeceğine inanıyorum. Demokrasinin, hukuk devletinin, basın ve ifade özgürlüğünün, insan haklarının savunucusu baroların yanındayız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.