CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI: YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilkokul ikinci, üçüncü, dördüncü ile ortaokul sekiz ve lise on ikinci sınıflarda yine yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI: YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR
05 Ekim 2020 Pazartesi 19:59

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ana gündem maddesi olan yüz yüze eğitim ile ilgili Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında yüz yüze eğitimin kapsamının genişletildiğini duyurdu.

Toplantı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:  Eğitimde daha önce okul öncesi ve 1. sınıflarda yüz yüze eğitimi sınırlı bir şekilde başlatmıştık. Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldık. 2, 3 ve 4. sınıflarda da yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar neticesinde başlatıyoruz. Bunlara ilave olarak ortaokul 8 ve lise 12. sınıflarda belirlenen kurallar dahilinde yüz yüze eğitime geçilecek. Uygun bulunan köy okullarında da yüz yüze eğitimde herhangi bir engel görülmemiştir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.