Büyükşehir 'evde spor zamanı' etkinliklerine başlıyor

Büyükşehir Belediyesi, tiyatro oyunları ve konserlerin dijital ortama taşınması ve çocuklar için yarışmaların ardından 'Evde Spor Zamanı' etkinliklerine başlıyor.

Büyükşehir 'evde spor zamanı' etkinliklerine başlıyor
05 Nisan 2020 Pazar 18:45

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planını kararlılıkla uygulayan Büyükşehir Belediyesi, salgın hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla birçok önlem alırken, Eskişehirlilerin evde kaliteli zaman geçirmeleri amacıyla çeşitli etkinlikler de düzenliyor. Şehir Tiyatroları oyunları ve Senfoni Orkestrası konserlerini dijital medyada vatandaşlarla buluşturan, çocuklar için yarışmalar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, İnstagram üzerinden canlı yayınlarla 'Evde Spor Zamanı' etkinliğine hazırlanıyorlar.  6 Nisan Pazartesi saat 11.00'de www.instagram.com/ebb_spor üzerinden başlayacak spor etkinlikleri kapsamında haftanın 5 günü vatandaşlara pilates, aerobik ve dans eğitimleri verilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe Özdal - 4 yıl önce
Evde hareketsiz kaldık, spor yapmak iyi gelecek. Başkanım çok teşekkür ederim.