ETO’DA SEÇİM YARIŞI HIZLANDI

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayları sahada seçim çalışmalarına devam ediyor. Güler, ESMİAD’a, Tekgöz ise Genç MÜSİAD’a konuk oldu. Her iki adayda projelerini işadamlarıyla paylaştı.

ETO’DA SEÇİM YARIŞI HIZLANDI
15 Mart 2018 Perşembe 14:38

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Müteşebbis İşadamları Derneğini (ESMİAD) ziyaret etti. Ekonominin masaya yatırıldığı ziyarette, Eskişehir Ticaret Odası seçimlerine ilişkin değerlendirmede de bulunuldu.  Güler, ETO’nun kısa ve uzun vadeli projeleri hakkında ESMİAD üyelerine bilgi verdi. ESMİAD Başkanı Serdar Uğur Yalçın, ziyaretinde dolayı Güler’e teşekkürlerini iletti.

Tecrübelerini gençlerle paylaştı

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Genç MÜSİAD’ın ‘Tecrübe Paylaşım Toplantısı’na konuşmacı olarak katıldı.  Gençlere 50 yıllık ticari geçmişini, tecrübelerini anlatan, tavsiyelerde bulunan Tekgöz, “Çok çalışmaktan, mücadeleden, yeniliklere ayak uydurmaktan, en önemlisi de dürüstlükten asla vazgeçmeyin” mesajı verdi. Konuşmasında sık sık gençleri çok önemsediğini dile getiren Tekgöz, “O nedenle siyasette, ticarette, ekonomide, STK’larda daha aktif olmalarını isterim” dedi.

Yönetim ve zihniyet değişikliği şart

Ticaret Odası başta olmak üzere Eskişehir’de tüm yönetim kademelerinde gençlere görev verilmesi gerektiğinin altını çizen Erdoğan Tekgöz, "Gençlerin enerjisine, dinanizmine, fikirlerine ihtiyacımız var. Şehrin ekonomisinin, sosyal ve kültürel yaşamının gelişmesi için gençliğimizden faydalanmak zorundayız. Gençlerimiz de görev, yetki ve sorumluluk alma konusunda çaba göstermelidir. Gençler o kademelerde olacak ki, şehrin geleceğiyle ilgili verilen kararlarda temsil edilsinler” şeklinde konuştu. Genç MÜSİAD’lıların ETO seçimlerine ilişkin sorularını da yanıtlayan Tekgöz, “Ticaret Odası’nda artık yönetim ve zihniyet değişikliğinin zamanı gelmiştir. Değişimi başlatacak olan da odamızın aidat dışında hatırlanmayan, odamızın gerçek sahibi olan üyeleridir. 7 Nisan’daki seçim, Eskişehir ticaretinin geleceğinin seçimidir” ifadelerini kullandı.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.