"ESKİŞEHİR RAYLI SİSTEMLERİN MERKEZ ÜSSÜ OLMALI”

Son günlerde gündemde olan Raylı Sistemler konusunda açıklamalar yapan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, Eskişehir'in raylı sistemler konusunda merkez üssü olması gerektiğini ifade etti.

"ESKİŞEHİR RAYLI SİSTEMLERİN MERKEZ ÜSSÜ OLMALI”
09 Ağustos 2019 Cuma 14:15

Eskişehir’in ihracat hacminin olması gerekenin çok altında olduğu belirten Başkan Acar, "Şehrimizin ihracat hacmi, olması gerekenin çok altında Sanayi ve Ticaret alanlarında ciddi çalışmalar yapan oda temsilcilerimiz yerelde ne yazık ki bir takım engellerle karşılaşıyor. Bulunduğu konum gereği ticaret yollarının merkezi olan şehrimiz, çok köklü ve başarılı olan TÜLOMSAŞ ile birlikte raylı sistemlerin merkezi olmaya da çok müsait. Eskişehir'in bu alanda örnek ve öncü bir şehir olacağına inancımız tamdır. Konuyla ilgili alanlarda şehrimizin önde gelen kurum ve odalarının göstermiş olduğu ilgi, alaka ve çaba bizleri de çok memnun etmektedir. Şehrimizin ve hemşerilerimizin daha refah ve kalkınmış bir yaşam alanında bulunmasına vesile olacak olan bu konuda bizler de üstümüze düşen vazifeleri yerine getirmek için hazırız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.