ÇAKACAK VALİLİK PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI

Vali Özdemir Çakacak, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen törende Valilik personelinin bayramını kutladı.

ÇAKACAK VALİLİK PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI
09 Ağustos 2019 Cuma 14:50

Eskişehir Valilik Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Vali Yardımcıları İsmail Soykan, Alper Balcı, Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin,  birim amirleri ve personel katıldı.

Sevinmenin olduğu kadar sevindirmenin de önemli olduğu bayramların önemine dikkat çeken Vali Çakacak, tüm personelin aileleri ile birlikte huzurlu bir bayram geçirmesini diledi.

“Milli ve dini ortak değerlerimizin canlandığı bir Kurban Bayramı’na daha milletçe ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.” diyen Vali Çakacak, kardeşlik ve dostluk bağlarının daha çok güçlenmesini, üzüntülerin yerini ise sevinçlerin almasını temenni etti.

Bayramları; her türlü insani ve ahlaki değerlerin yeniden yeşertildiği özel günler olarak nitelendiren Vali Çakacak, “Kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgiyle, hoşgörüyle tam bir kaynaşma ve birliktelik ruhuyla hareket etmeli ve sürekli dayanışma içinde olmalıyız. Bizi biz yapan bu özel günlerin kıymetini bilerek idrak etmek hepimizin daha çok mutlu olmasını sağlayacaktır.   Tüm personelimizin Kurban Bayramını canı gönülden kutluyor,  aileleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.