Yeşilay Gençleri İşaret Dili Öğreniyor

Osmangazi Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü 2017 yılından itibaren aktif olarak çalışan genç yeşilay ekibi hemen hızını kesmeden eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.

Yeşilay Gençleri İşaret Dili Öğreniyor
24 Mart 2018 Cumartesi 10:14

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü şube merkezinde Yeşilay’ın tarafından oluşturulan Yeşil Akademi gençlere yönelik yapılan eğitimlere işaret dili kursun da yer verdi.


Kurslarımızı her hafta içi pazartesi ve cuma günü gerçekleştirileceğini belirten yetkililer,  6 Haziran gününe kadar devam edecek eğitimde etkinliklerine yaşam koçluğu ve alanında uzman akademisyen, yazar, sporcu ve ünlülerle devam edeceklerini belirttiler. Öğrenciler tarafından etkinliğe ilgi ve katılım yoğundu. Kursun ilk dersinde ‘işitme engellileri anlamak ve işitme engelli bireylerin toplumda karşılaştıkları sorunları anlatıldı ve gençlerin kendilerini işaret dilinde tantmaları ve günlük hayatta sıkça koşulan kelimeler teknik eğitimler başladı.  Genel olarak ders boyunca gençlerin işaret dili eğitimleri oldukça verimli ve eğlenceli geçti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.