Tepebaşı Akademi Derneği eğitimlere devam ediyor

Tepebaşı Bölgesi başta olmak üzere şehrimizde faaliyetlerine hızla devam eden Tepebaşı Akademi Derneği özellikli bazı alanlarla ilgili de çalışmalar yapıyor.

Tepebaşı Akademi Derneği eğitimlere devam ediyor
04 Mart 2018 Pazar 09:27

Okçuluk Sanat Atölyesi çalışması ile TRT de ulusal ses getiren projelerinin 2. aşama çalışmalarını sürdüren dernek yeni çalışmaları da hayata geçiriyor.

Son olarak, Tepebaşı Akademi Derneğinin Halk Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Emlak Danışmanlığı  Kursunu bitirenlere belgeleri verildi. Alanda çalışacaklara gerekli eğitimin verildiği 120 saatlik ders programı sonlanmış durumda.

Tepebaşı Akademi Derneğinin binasında 6 hafta süren kursun sonunda sınavı geçerek başarılı sayılan 37 Kursiyere bitirme belgeleri dernek yöneticileri tarafından takdim edildi.

Derneğin bir çok alanda eğitim, sanat, sportif ve kültürel kurslar açmaya devam ettiği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.