SEYİTGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ YÜZME KURSU

Seyitgazi Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında haftanın üç günü 8-13 yaş grubu erkek ve kız çocukları için ücretsiz yüzme kursu düzenleniyor.

SEYİTGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ YÜZME KURSU
08 Ağustos 2017 Salı 15:42

Çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için farklı branşlarda çalışmalarını sürdüren Seyitgazi Belediyesi son olarak ilçede ücretsiz yüzme kursu düzenledi.

Seyitgazi Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında  Santral Park  Yüzme havuzunda haftanın  üç günü 8-13 yaş grubu erkek ve kız çocukları için  ücretsiz   verilen yüzme kursları  her geçen gün yoğun ilgi görüyor.

Uzman Yüzme antrenörleri tarafından hijyenik bir ortamda verilen kurslarla çocukların eğlenceli bir yaz tatili geçirip, zihinsel, fiziksel ve sosyal yönden gelişmesi amaçlanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.