SEYİTGAZİ BELEDİYESİ SPOR SAHALARI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Seyitgazi Belediyesi mahallelere spor sahaları yapmaya devam ediyor.

SEYİTGAZİ BELEDİYESİ  SPOR SAHALARI YAPMAYA DEVAM EDİYOR
04 Ekim 2017 Çarşamba 16:14

İlçenin spor altyapısını güçlendirmek için mahallelerde spor sahaları yapımına başlayan Seyitgazi Belediyesi, son olarak Bardakçı Mahallesi'nde Halı Saha, Basketbol ve Voleybol sahalarının  çalışmalarına başladı.

Sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesi amacıyla spor yatırımlarına ve  sportif  faaliyetlere önem verdiklerini belirten Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın , " İlçe merkezimizle birlikte diğer mahallelerimizde de spor  yatırımlarımız sürüyor.  Biz istiyoruz ki yüzlerce, gencimiz vatandaşımız spor yapsın, vaktini güzel bir şekilde değerlendirsinler.Spor ve sporcuya her zaman desteğimiz sonsuz. İlçemizden başarılı sporcular çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Mahalle sakinlerimizin çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebilecekleri parklar, spor ve oyun alanlarını ilçemize kazandırmak  için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.