Sağlıklı Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı gerçekleşecek

Dünya Sağlık Örgütü ile Tepebaşı Belediyesi Başkanlığının 2001 yılından bu yana yürütmekte olduğu “Sağlıklı Kent Projesi” ile şehirde yaşayan ve çalışan insanların fiziki, psikolojik ve çevresel refahların geliştirilmesi amaçlanıyor.

Sağlıklı Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı gerçekleşecek
10 Şubat 2017 Cuma 14:53

Bu kapsamda Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezinde “Sağlıklı Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı” gerçekleştirilecek. Projenin sürdürülebilirliği ve kente uygun politikaların üretilmesi amacıyla kentteki kamu kurum/kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektörün de içinde yer aldığı “Sağlıklı Kent Konseyi”, 2001 yılından itibaren çalışmalarına devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi halen Dünya Sağlıklı Örgütü Sağlıklı Kent Hareketi V1’inci faz üyesi.
Yapılan açıklamada, "2017-2019 döneminde Tepebaşı Belediyesi koordinatörlüğünde sürdürülecek sağlık politikalarını, kentimizin gereksinimlerini ve önceliklerini saptamak ve uygulamaya geçirmek amacıyla, Tepebaşı Özdilek Sanat Merkezi’nde, 11 şubat 2017 tarihinde 10:00-13:00 saatleri arasında “Sağlıklı Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı” gerçekleştirilecek" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.