SAĞLIK SEN'DEN ZEYTİNDALI TURNUVASI

Sağlık Sen Eskişehir Şubesinin düzenlediği ZEYTİNDALI Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

SAĞLIK SEN'DEN ZEYTİNDALI TURNUVASI
03 Nisan 2018 Salı 14:54

Başlama vuruşu Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ve Eskişehirspor forması giyen Semih Güler tarafından yapılan turnuvaya sağlık çalışanlarından oluşan 20 takım katıldı. 2 Nisan tarihinde başlayan turnuva 7 Nisan günü oynanacak final müsabakasıyla sona erecek.

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal; “Spor Kardeşliktir, dostlukları pekiştirmektir, Sağlık Sen Eskişehir Şubesi olarak forma rengini ve takımını belirle gel diyerek başlattığımız Zeytindalı Sağlık Kupasına katılım sağlayan Vali Yardımcımız Aslan Avşarbey’e, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Uğur Bilge’ye, Eskişehirspor sportif direktörü Ayhan Taşcı ve Futbolcusu Semih Güler’e, katılım sağlayan tüm idarecilerimize, sağlık camiası çalışanlarına ve takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvanın açılışında konuşan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ise; “İsmiyle daha da bir anlam kazanan Zeytindalı Halı Saha Futbol Turnuvasına katılan tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyor, sağlık ile sporun iç içe birer kavram olduğunu bu tür etkinliklerin devamlı olması gerektiğini belirterek, sakatlıklardan uzak bir turnuva olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.