Odunpazarı'ndan Anneler Günü jesti

Odunpazarı Belediyesi Anneler Günü’ne özel reklam panolarıyla dikkat çekti.

Odunpazarı'ndan Anneler Günü jesti
12 Mayıs 2018 Cumartesi 15:08

Odunpazarı Belediyesi, Anneler Günü’nden bir hafta önce sosyal medya hesaplarından bir duyuru yaptı. “Annenizle çekildiğiniz fotoğrafınızı bize mesaj atın, mutluluk tablonuz Anneler Günü'nde Odunpazarı'nın billboardlarını süslesin” mesajıyla vatandaşlardan fotoğraf toplayan belediye, anneler gününe özel billboardlar hazırladı.


 

İlçenin çeşitli yerlerindeki onlarca reklam panosuna vatandaşların anneleriyle çekildikleri fotoğraflar, Başkan Kazım Kurt’un anneler günü mesajıyla birlikte mutluluk tablosu oluşturdu. Yüzlerce vatandaşın fotoğraflarının yer aldığı panolar büyük beğeni toplarken, fotoğraf sahibi vatandaşlar panoların önünde fotoğraflar çekilip sosyal medya hesaplarında paylaştı. Uygulamanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen vatandaşlar bu jestten dolayı Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına ve Başkan Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.