ODUNPAZARI BELEDİYE MECLİSİ'NDE 12 MADDE KABUL EDİLDİ

Odunpazarı Belediye Meclisi 2017 yılı Ağustos ayı olağan meclis toplantısı 16’ncı birleşim 1’inci oturumunda görüşüne 12 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

ODUNPAZARI BELEDİYE MECLİSİ'NDE 12 MADDE KABUL EDİLDİ
05 Ağustos 2017 Cumartesi 09:05


Odunpazarı Belediye Meclisi 2017 yılı Ağustos ayı olağan meclis toplantısı 16’ncı birleşim 1’inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt başkanlığında gerçekleşti. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda ilgili komisyonlara sevk edilen 12 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddeleri arasında Kızılay Eskişehir Şubesi ile daha önce yapılan protokolün Kızılay tarafından iptal edilmesi nedeniyle, Eskişehir Verem Savaş Derneği ile Gıda Bankacılığı protokolü yapılması için Belediye Başkanı Av. Kazım KURT’a yetki verilmesi de yer aldı. Görüşülen 12 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Öte yandan eylül ayında yapılacak olan meclis toplantısının 6 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 17.30’da yapılması kararlaştırıldı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.