Mutlu Anneler, Mutlu Odunpazarı

“Kadınları ve çocukları ile mutlu bir Odunpazarı” için çalışmalarına devam eden Odunpazarı Belediyesi, anneleri unutmadı.

Mutlu Anneler, Mutlu Odunpazarı
13 Mayıs 2018 Pazar 15:38

“Anneler Günü”nde anneleri unutmayan Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri, Yaşlı Merkezi ve Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde bir dizi etkinlik düzenledi. Anne ve çocuklarının katıldığı etkinliklerde Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, annelerin anneler gününü kutladı. Annelerle sohbet eden Başkan Kurt, annelerin sorunlarını ve dileklerini dinledi. Annelerle bol bol fotoğraf çektiren Başkan Kurt, anneler için düzenlenen etkinliklere de katıldı.

Anneler Günü kutlamasında anneler ve çocukları için çeşitli etkinlikler düzenlenirken, anneler ve çocuklarına ikramlar yapıldı.

“ANNELER GÜNÜNÜ NEŞELİ BİR BİÇİMDE GEÇİRMESİNİ İSTİYORUZ”

Etkinlikte konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin Halk Merkezleri, Koca Çınar Yaşam Merkezi ve Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde düzenlediği etkinliklerle Anneler Gününü kutladığını söyledi. Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Hepinizin anneler gününü neşeli bir biçimde geçirmesini istiyoruz. Biz

kendimizi bir aile olarak kabul ediyoruz. Halk Merkezilerinde oluşan bu atmosferden herkes

yararlansın istiyoruz. Halk Merkezlerimdeki etkinliklere katılın, daha çok insan katılsın. 11 Halk Merkezimizde yaklaşık 10 bin atölye katılımcımız var. Sizleri de bekliyoruz. Çocuklar kütüphanelerden, kadınlar ve gençler etkinliklerden yararlansın. Biz bu işi mahalle meclisleriyle birlikte organize ediyoruz. Hepinizin anneler gününü tekrar kutluyorum. İyi eğlenceler diliyorum”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.