Kırmızıtoprak Halk Merkezi’nde coşkulu yılbaşı kutlaması

Odunpazarı Belediyesi Kırmızıtoprak Halk Merkezi ile Odunpazarı Kent Konseyi Kırmızı Toprak Mahalle Meclisi ile birlikte düzenlenen 'Yeni Yıl' etkinliği büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kırmızıtoprak Halk Merkezi’nde coşkulu yılbaşı kutlaması
29 Aralık 2017 Cuma 21:50


Mahalle sakinlerini bir araya getiren birlik ve beraberlik içinde geçen gecede Kırmızıtoprak Mahallesinde yaşayan vatandaşlar bir araya geldi. Gerçekleştirilen etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru'nun yanı sıra sanatçı Kerem Aksen de gönüllü olarak katıldı.
“2017 yılının tüm olumsuzlukları gitsin” diyerek sözlerine başlayan Başkan Kurt, “Türkiye’ye, Eskişehir’e ve Kırmızıtoprak’a barış, sevgi, dostluk, kardeşlik ve huzur gelsin. Burada gördüğüm canlı ve eğlenceli tablo için sizleri tebrik ediyorum. İşte halk merkezleri böyle olmalı. Halkımız kaynaşsın dertlerini unutsun istiyoruz” şeklinde konuştu.

Koca çınarlar yılbaşı kutladı
Odunpazarı Belediyesi’nin yılbaşı etkinlikleri kapsamında Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde de etkinlik düzenlendi. Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri, gerçekleştirilen etkinlikte yeni yılı kutladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.