KÂĞIT RÖLYEF KURSU DEVAM EDİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’na bağlı Emek Eğitim Merkezi’nde eğitimler devam ediyor. 22 kursiyere eğitim verilen Kâğıt Rölyef Kursu’nda kursiyerler gerçekleştirdikleri çalışmalar ile harikalar yaratıyor.

KÂĞIT RÖLYEF KURSU DEVAM EDİYOR
20 Aralık 2017 Çarşamba 14:55

ESMEK bünyesinde hizmet veren 5 farklı merkezden biri olan Emek Eğitim Merkezi’nde verilen Kâğıt Rölyef Kursu, aynı fotoğrafın üzerindeki detayların kesilerek 10-12 katman halinde üst üste yapıştırılmasıyla oluşturulan çalışmalardan oluşuyor.

Fotoğrafların üst üste yapıştırılmasıyla resme üç boyutlu bir görünüm sağlandıktan sonra çiçek, yaprak gibi materyaller yapıştırılarak da resimlerdeki gerçeklik arttırılıyor.

Daha çok manzara fotoğraflarının üzerinde çalışılan resimlerde isteyenler portre fotoğrafları üzerinde de çalışabiliyor. Kâğıt Rölyef Kursu’nun en önemli özelliği fotoğraflarda oluşturulan derinlik algısı ve üç boyutluluk olduğunu ifade eden ESMEK yetkilileri, son yıllarda Emek Eğitim Merkezi’ne ilginin büyük oranda arttığını ve vatandaşların değişik sanat ve meslek eğitimlerinden memnun olduklarını ifade ettiler.

Gündelik hayatlarına eğitimler sayesinde renk kattıklarını ifade eden kursiyerler ise Büyükşehir Belediyesi’ne sağladığı imkânlardan dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.