KENT MERKEZİNDE YOĞUN ÇALIŞMA

Büyükşehir Belediyesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kent Merkezinde görev ve sorumluluk alanında bulunan yollarda çalışmalarına başladı.

KENT MERKEZİNDE YOĞUN ÇALIŞMA
03 Nisan 2018 Salı 13:27

Kış mevsimi sonrası yollarda meydana gelen deformasyon sonucu yol bakım ve onarımlarını 6 ayrı ekiple başlatan Büyükşehir Belediyesi, Teksan-1 Caddesinde çalışmalarına başladı. Asfalt yollarda öncelikle bozuk kısımların asfalt kazıma makinesi freze ile kesilerek altyapı zemin iyileştirme çalışmaları tamamlayan ekipler, Bitümlü Sıcak Karşım ile asfalt kaplaması yapılıyor. Ekipler, Gazi Yakup Satar, Gaffar Okan ve Kartopu Caddesi Karapınar bölgesinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak yolları sürücüler açısından güvenli hale getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.