İÇİNDEKİ RİTMİ KEŞFET

Çocukların ritim duygularını ve bedensel yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan Ritim Okulu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi’nin çalışmalarıyla başladı.

İÇİNDEKİ RİTMİ KEŞFET
15 Şubat 2018 Perşembe 11:50

Eğlenerek içlerindeki ritim duygusunu keşfeden çocukların eğitimi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Rotary Kulüp işbirliği ile düzenlendi. 8-12 yaş arası çocukların eğitim aldığı Ritim Okulu 12 hafta boyunca sürecek. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Engelli Gündüz Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen eğitimler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ritim Okulu’nda 12 haftalık eğitim tamamlandıktan sonra ritim çalışmaları yeni kayıtlar ile çalışmalara devam edecek.

Çocuklarının eğlenceli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayan ve onları enstrümanla tanıştıran Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden veliler, çocuklarının Ritim Okulu’ndaki çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.