HAMAMYOLU PROJESİ İÇİN EK KREDİ ÇEKİLECEK

Odunpazarı Belediyesi’nin yapmış olduğu Hamamyolu projesi için İller Bankası’ndan ilave 5 milyon 270 bin TL kredi çekilmesine karar verildi.

HAMAMYOLU PROJESİ İÇİN EK KREDİ ÇEKİLECEK
06 Haziran 2017 Salı 18:30

Odunpazarı Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı 14’üncü birleşim 1’inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen meclis toplantısında 11 adet gündem maddesi görüşüldü. Meclis kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen; Deliklitaş Mahallesi, Hamamyolu Caddesi’nde yer alan Sebahattin Günday Parkı’nın ıslahı işinin tamamlanabilmesi için İller Bankası A.Ş.'den 5 milyon 270 lira ilave kredi kullanımı için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a yetki verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu’nunda aralarında bulunduğu 3 madde oy çokluğu ile kabul edildi.

AK PARTİ RET OYU VERDİ

AK Partili ve MHP’li meclis üyelerinin ret oyu verdiği kredi çekimi ile ilgili madde hakkında konuşan AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Yapıcı, “Burası Eskişehir’in 50 - 60 yıldır emeklilerin, gençlerin, çocukların vakit geçirdiği bir alandı. Ama bu proje ile farklı bir noktaya geldi. Bizim kanaatimize göre yeşil alan kaldırılıp, beton dökülüp üzerine de tahta çakılıyor. Bunun dışında da saksılarda çiçekler olacak. Malum benim iş yerim orada olduğu için bugün birkaç esnafla görüşüp Hamamyolu Projesini nasıl bulduklarını sordum. Bana söyledikleri şuydu: “Ankara - İzmir otobanı buradan geçiyor da bizim mi haberimiz yok” diye espiri yaptılar. Dolayısıyla iyi bir proje olmadığı kanaatindeyiz. Başlangıçta 10 milyonluk krediye evet dedik ama iyi bir şey yapılacağını tahmin ediyorduk. Ama şuan ne biz ne esnaf ne de Eskişehirliler memnun değil. Biz bu kötü yapıya katılmak istemiyoruz ve ret veriyoruz” dedi.

PROJE BİTİNCE ESKİŞEHİR'E ÇOK YAKIŞACAK

Yapıcı’dan sonra konuşan Başkan Kurt ise, projenin Eskişehir’e yakışan bir çalışma olduğunu söyleyerek, “Bunu bu saatten sonra anlatabilmemizin imkânı yok. Eskişehirlilere yakışır bir proje olacak ve bitince daha çok insanın vakit geçirebileceği bir alan haline gelecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.