FRANKFURT’TAN ESKİŞEHİR’E TAZİYE MESAJI

Eskişehir’in kardeş belediyesi Frankfurt’tan Eskişehir’e taziye mesajı geldi. Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanı Peter Feldmann kaleme aldığı mektup ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde yaşanan elim olay nedeniyle Eskişehir halkına başsağlığı diledi.

FRANKFURT’TAN ESKİŞEHİR’E TAZİYE MESAJI
27 Nisan 2018 Cuma 14:07

2012 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Almanya’nın Frankfurt Belediyesi arasında imzalanan anlaşma iki kent arasında sağlam bir köprü kurulmasına vesile oldu. Son olarak Frankfurt Belediye Başkanı Peter Feldmann, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e gönderdiği mektupta, ESOGÜ’de yaşanan saldırı sonucu yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Feldman mektubunda “Osmangazi Üniversitesi’nde yaşanan korkunç ve bir o kadarda talihsiz olayın haberi Frankfurt’ta büyük bir üzüntüye neden oldu. Silahlı saldırganın böylesine iğrenç bir eylemi hesaplanmış bir şekilde gerçekleştirdiği ve dört masum insanın canına kast etmesi bizleri derinden üzmüştür” şeklinde duygularını belirtti.

Frankfurt Belediye Meclisi, Frankfurt Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve şahsı adına Eskişehir halkına taziyelerini ileten Feldmann, saldırı sonucu hayatını kaybeden akademisyenlerin ailelerinin acısını paylaştıklarını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.