Fotoğraf yarışmasında ödüller takdim edildi

‘Hayat Tepebaşı'nda’ Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerine takdim edildi.

Fotoğraf yarışmasında ödüller takdim edildi
17 Aralık 2017 Pazar 12:58


Instagram platformu üzerinden düzenlenen yarışmada Tepebaşı ilçesinde doğal, kültürel ve sosyal yaşamı anlatan kareler yarışmış, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Başkan Yardımcısı Melih Savaş, EFSAD temsilcileri, Gökhan Deniz Dinçer, Kadir İstifçi, Semra Bayar ve Media Markt Mağaza Müdürü İsmail Yelmen’den oluşan jürinin değerlendirmelerinin ardından Ayşe Doğan birinciliği, Haadi Mousavi ikinciliği, Özer Gök ise üçüncülüğü kazanmıştı. 30 eserin sergilemeye değer bulunduğu yarışma neticesinde ilk 3’e giren yarışmacılara ödüllerini Başkan Ataç takdim etti.


Ödüllerini yarışmacılara veren Başkan Ataç, katılımlarından ve gösterdikleri başarıdan ötürü de fotoğrafçıları tebrik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.