ESMEK ZUMBA KURSLARINA KADINLARDAN YOĞUN İLGİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sanat Meslek Eğitim Merkezi Kış Spor Okulları kapsamında Eskişehirli kadınlara yönelik verdiği Zumba kurslarını düzenlemeye devam ediyor.

ESMEK ZUMBA KURSLARINA KADINLARDAN YOĞUN İLGİ
02 Ocak 2018 Salı 14:11

Sağlıklı yaşam için sporun gerekliliğini savunan Büyükşehir Belediyesi, Kış Spor Okulları kapsamında kadınlara yönelik Zumba kursları düzenlemeyi sürdürüyor. ESMEK’e bağlı Yunus Emre Eğitim Merkezi’nde düzenlenen Zumba kurslarına yoğun ilgi gösteren kadınlar uzman eğitmenler eşliğinde hem sağlıklı bir yaşam için spor yapıyor hem de grup halinde aldıkları kurslar sayesinde sosyalleşiyor.

153 kursiyerin yedi ayrı grup halinde aldıkları kurslara yetişkin kategorisi için 18 yaş ve üstü kadınlar katılabiliyor. Çocuklar için Zumba Kids ve Zumba Junior eğitimlerinin de verildiği ESMEK eğitim merkezlerinde devam eden kurslar ve kurs kayıtları hakkında bilgi edinmek isteyenler 0222 220 76 88 numaralı telefondan irtibata geçebilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.