Eskişehirli sanatçı Kamboçya'da ülkemizi başarıyla temsil etti

IWCS ve WWDF tarafından organize edilen 2018 Dünya Ağaç Günü (World Wood Day) kutlamaları 20-25 Mart tarihlerinde gerçekleşti.

Eskişehirli sanatçı Kamboçya'da ülkemizi başarıyla temsil etti
27 Mart 2018 Salı 13:19

Kamboçya’nın Siem Reap şehrinde düzenlenen 2018 Dünya Ağaç Günü Kutlamalarına Eskişehirli sanatçı Ahmet Avcı da katıldı. Türkiye’den katılan tek isim olan Avcı’nın çalışmaları ise büyük beğeni kazandı.

İlki “Wood is Good – Ağaç Güzeldir” sloganıyla 2013 yılında Tanzanya’da, ikincisi 2014 yılında Çin’de düzenlenen Dünya Ağaç Günü Kutlamaları, 2015 yılında da Odunpazarı Belediyesi’nin ev sahipliğinde Eskişehir’de düzenlenmişti. Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen festivale Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt özel davetle katıldı. Büyükerşen ve Başkan Kurt’un dışında Eskişehir’den festivale katılan isimlerden biri de sanatçı Ahmet Avcı oldu. Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğretmen olan Ahmet Avcı, festivalde ülkemizi temsil etti. Avcı, yaptığı eserlerle büyük ilgi topladı.

Sanata ve sanatçıya desteğini sürdüren Odunpazarı Belediyesi’nin aracılığıyla Kamboçya’daki 2018 Dünya Ağaç Günü Kutlamalarına katılan Ahmet Avcı, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.