EĞLENCELİ MATEMATİK ATÖLYESİ BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Çocuk Hakları Birimi ‘Eğlenceli Matematik Atölyesi’ çalışmalarına başladı. Atölye çalışmasına katılan çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyor.

EĞLENCELİ MATEMATİK ATÖLYESİ BAŞLADI
02 Nisan 2018 Pazartesi 11:58

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi’nde görev alan emekli Öğretim Üyesi Prof. Şahin Koçak  ile Matematik ve Fen Bilimleri Eğitim Bölümü Araştırma Görevlisi Osman Bağdat’ın katkılarıyla düzenlenen atölye çalışmalarında çocuklar keyifli vakit geçiriyor. 31 Mart – 28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Eğlenceli Matematik Atölyesinde, öğrencilerin ezber, formül ya da kurallardan oluşan zor bir ders olarak düşündüğü matematiği, eğlenceli etkinliklerle çocuklara sevdirmek amaçlanıyor. Atölyede örüntü blokları, kesir kartları, kesir çubukları gibi çeşitli somut materyaller yardımıyla öğrencilerin matematiği anlamlı öğrenmelerini sağlayacak etkinlikler yapılıyor.

Eğlenceli Matematik Atölyesi’ne katılan öğrenciler, 21 Nisan’da Eskişehir Dağküplü mahallesinde bulunan Çakılarası Matematik Köyü’nü ziyaret edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.