DÜNYANIN MERKEZİ TEPEDEN SEYREDİLECEK

Sivrihisar’da birçok başarılı işe ve ilklere imza atan, Sivrihisar’ın adını uluslararası düzeyde duyuran başarılı Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü hız kesmeden yürüttüğü projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

DÜNYANIN MERKEZİ TEPEDEN SEYREDİLECEK
10 Mayıs 2018 Perşembe 15:30

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’nün girişimleri ile tarihi saat kulesinin çevresinde yer alacak Seyir Terası projesinin çalışmaları başladı.

Sivrihisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyir Terası projesi ile ilçeyi ziyaret eden vatandaşlar  buram buram tarih kokan Sivrihisar’ı, muhteşem manzaralarını ve tüm güzelliklerini tepeden seyretme fırsatı bulacak.

Çelik konstrüksiyon üzerine ahşap ve cam döşemeden oluşacak terasın zemin etüdü tamamlandı. Aynı anda yaklaşık 200 kişiyi rahatlıkla taşıyacak seyir terası projesi  içerisinde, ziyaretçilerin faydalanabileceği birde kafeterya yer alacaktır.

Kayalara hiçbir zarar verilmeden yapılan projenin tarihi saat kulesi ile de zarar verecek bir bağlantısı bulunmuyor.

Her  aşaması titizlikle düşünülen ve itina ile gerçekleştirilen Teras projesi tamamlandığında vatandaşlar saat kulesini rahatlıkla ziyaret edebilecek ve kulenin önünde yer alan Seyir Terasında manzaraya karşı keyifli vakit geçirecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.