DİKİLİ’DE EKO ŞOV RÜZGARI ESTİ

Tepebaşı Belediyesi temizlik işçilerinden kurulu Eko Şov Ritim Grubu ülke genelinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Grup son olarak İzmir’in Dikili ilçesi ve Dikili’ye bağlı Bademli’de katıldığı festivalde bir konser verdi.

DİKİLİ’DE EKO ŞOV RÜZGARI ESTİ
26 Ağustos 2017 Cumartesi 10:50

Bademli Muhtarlığı ile Bademli Kültür Sanat ve Gelişim Derneği ve Bademli Doğayı Koruma ve Su Sporları Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Bademli Etkinlik Günleri renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ve kurulduğu günden bugüne verdiği konserler ile adından sıkça söz ettiren Eko Şov; çöp kovaları, çöp kutuları ve temizlik kürekleri gibi günlük temizlik çalışmaları sırasında kullanılan araç ve gereçlerden oluşan enstrümanlarıyla müzik yaptı. Şef Halil İbrahim Eker yönetiminde verilen konserde başta İzmir Marşı, Çöpçüler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi şarkıları kendileri özgü tarzları ile seslendiren işçilere, konseri izleyen Dikilili ve Bademli sakinleri de eşlik etti. Eko Şov, gösterdiği performans ile çevredekilerden büyük beğeni ve alkış aldı.

Halk oyunları, müzik ve ritim guruplarının katıldığı etkinliklerde Eko Şov Ritim Grubu katılımcıların ilgisini topladı. Çevreyi temiz tutma ve korumanın yaşamı güzelleştireceği mesajını veren Eko Şov Ritim Grubu, Dikili Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Tepebaşı Belediyesine ve Eko Şov Ritim Grubu’na teşekkür eden Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol etkinlikten sonra ekibe çiçek takdim etti.

Eko Şov, İzmir Dikili ilçesine bağlı turizm bölgesi olan Bademli’de de bir konser verdi. Bu noktada da izleyicilerin büyük ilgisi ile karşılaşan grup, dakikalarca alkışlandı. Ritim grubunun temposuna ayak uyduran davetliler, şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Bademli Muhtarı Neslihan Kutlu Maraş da Eko Şov ’un daha önce görmedikleri tarzda sergilediği performans ile etkinliklere ayrı bir renk kattığını belirterek teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.