ÇOCUKLARA OYUN İÇİNDE OYUN

Çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu eğitici ve öğretici atölyelerine devam ediyor. Şato eğitmenleri tarafından hazırlanan ‘Oyun İçinde Oyun’ atölyesinde minikler ve ebeveynleri parmak boyasıyla soy ağaçlarını kâğıda döktüler.

ÇOCUKLARA OYUN İÇİNDE OYUN
12 Şubat 2018 Pazartesi 13:32

Sömestir tatilinde çocuklara eğlenceli ve öğretici etkinlikler sunan Masal Şatosu, bu hafta 3-4 yaşları grubundaki çocuklar ve ebeveynleri için ‘Oyun İçinde Oyun’ atölyesi düzenledi. Minikler ebeveynleriyle önce parmak boyası ile çizimler yaptı sonra ise yine parmak boyası ile aile soy ağacı çizen çocuklar, daha sonra ise pinpon topları ile oynayabilecekleri kendi oyuncaklarını yaptı. Atölye çalışması sonunda plastik bardak ve karton yardımıyla kanguru yapan çocuklar oyuncaklarını hatıra olarak eve götürdüler.

Her hafta sonu çocuklara hem eğitici hem öğretici etkinlikler sunmaya devam edecek Masal Şatosu 17 Şubat 2018 Cumartesi günü 11.45, 13.45, 15.45’te  ‘Kurt ile Yedi Keçi Yavrusu’ masalı ile 14.00’da ise ‘Şatoda Müzik’ etkinliği ile hafta sonunuzu renklendirmeye hazırlanıyor. 18 Şubat 2018 Pazar günü 14.00’daki 4-6 yaşları arasındaki çocuklar için ‘Kedi Evi Yapımı’ atölyesi için bilgi almak ve kayıt olmak için 0222 300 00 15-16 numaralı telefonlardan Masal Şatosuna ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.