ÇOCUKLAR SAZOVA’DA BAYRAM YAPTI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çocuk Şenliği gün boyu gerçekleştirilen oyunlar, yarışmalar, atölyeler ve konserlerle Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Masal Şatosu’nun kenarında kurulan onlarca stantta gönüllerince eğlenen çocuklar, en büyük bayramlarını büyük bir coşkuyla kutladı.

ÇOCUKLAR SAZOVA’DA BAYRAM YAPTI
23 Nisan 2018 Pazartesi 12:18

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve bu yıl 5.si gerçekleştirilen Çocuk Şenliğinde, çocuklar ve aileleri onlarca değişik etkinlikte oldukça mutlu dakikalar geçirdiler. Düzenlenen atölyelerde çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendikleri bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Masal Şatosu manzarasında kurulan sahalarda etkinliklere katılan çocuklar gün boyunca yeşilin içinde gönüllerince eğlendiler.

Büyükşehir Belediyesi’nin birimlerinin yanı sıra THK, TEGV, Aktif Felsefe, AKUT, ÇYDD, ADD, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği, Eskişehir Kent Konseyi, Eskişehir Çevre ve Yaşam Platformu, Başka Bir Okul Mümkün Eğitim Kooperatifi ve Kiraz Ağacı Eğitim Kooperatifi de Sazova’da açtıkları stantlarla bu coşkuya ortak oldular.

Şenlik alanında çocuklarla buluşan ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise “Çocuk şenliğimiz de birçok etkinliğimiz gibi geleneksel hale geldi. Böylesine büyük bir katılım ile 23 Nisan coşkusunu çocuklarımızla ve ebeveynleri ile yaşamak bizleri gelecek adına daha da umutlandırıyor. Şenliğimize katılarak parkımızın güzelliğine güzellik katan, aydınlık geleceğin teminatı tüm yavrularımızı gözlerinden öpüyor, en büyük bayramlarını bir kez daha yürekten kutluyorum.” dedi.

       Stantları tek tek gezerek görevlilere teşekkür eden Başkan Büyükerşen çocuklarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şenlikte Büyükşehir Belediyesi Ritim Atölyesi, Masal Şatosu, Halk Oyunları ve Jimnastik gösterilerinin yanı sıra Eskişehir’in kardeş şehri Lefkoşa’dan gelen Çocuk Korosu da konser verdi. Etkinlikler çocukların beğeniyle takip ettikleri Şubadap konseriyle sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.